Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.06 secunde)
In 2007, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, s-a angajat sa continue reabilitarea podului cu bani de la bugetul de stat, obiectivul trecand din patrimoniul primariei in cel al ministerului, insa lucrarile de reabilitare intarzie.
Astfel a luat nastere Proiectul de Reabilitare a Zonei Peninsulare. Coordonatorul acestui proiect este Nicolae Nemirschi, viceprimar al municipiului Constanta si presedinte al Zonei Metropolitane Constanta.
Totusi, Cozma a admis ca acum se afla intr-o perioada de reabilitare si a precizat ca este posibil ca in viitor sa infiinteze si un partid.
Nu conteaza de unde vin ajutoarele Cladirea in care se vor monta aparatele de aer conditionat nu a intrat in niciun program de reabilitare sau reconditionare, deoarece la ora actuala exista un proces de revendicare a imobilului.
Oprescu a promis ca licitatiile pentru lucrarile necesare, fiind vorba de 102 de tcoli incluse in programul de reabilitare cu fonduri BEI, vor avea loc saptamana viitoare.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe intocmise, in octombrie, patru proiecte de hotarari de Guvern pe care spunea ca le va inmana liderilor judeteni ai PSD, PNL, PD-L si PRM pentru ca acestia sa faca lobby la Bucuresti in vederea finantarii lucrarilor de reabilitare a unei piete din municipiu.
Flutur a spus marti ca bugetul se discuta la nivelul conducerii coalitiei de guvernare, ministrul Finantelor a prezentat indicatorii, dar situatia "nu este prea fericita" in conditiile in care sunt datorii foarte mari la diferite firme de constructii care au executat lucrari de infrastructura sau de reabilitare si modernizare a unitatilor de invatamant.
Precizez, inca o data, ca licitatia a fost organizata de Consiliul Local Mangalia si nu de primarul Zanfir Iorgus, iar cu banii obtinuti s-a realizat programul de reabilitare a mai multor centrale termice din oras”.
Astfel, potrivit amendamentelor democrat-liberalilor, s-au solicitat fonduri pentru reabilitarea mai multor unitati de invatamant din judetul Constanta (subiect asupra caruia a insistat deputatul PD-L Maria Stavrositu), dar si pentru continuarea lucrarilor de reabilitare a unor biserici din sudul litoralului.
Ne continuam si proiectul de renovare si reabilitare al sanatoriului -investitie estimata la 12 milioane de euro si ne pregatim pentru licitatia din data de 17 martie a.
Ofertele, numai trei la numar, pentru acordul-cadru de modernizare si reabilitare a strazilor Craiovei in urmatorii patru ani au fost deschise pe 16 februarie, iar pana acum nu a fost declarat un castigator.
In perioada 2000-2001 a fost inspector-sef la Inspectoratul de Stat pentru Persoane cu Handicap Olt, iar intre 2002 si 2006 a ocupat postul de director la Centrul de Recuperare si Reabilitare Persoane cu Handicap din Cezieni.
studiul de fezabilitate reabilitare blocuri; constituirea comisiei de identificare a unor terenuri proprietatea municipiului pentru a le pune la dispozitia ANL si constituirea comisiei pentru verificarea modului de pregatire a sezonului estival de catre agentii economici.
In cartierul Veteranilor (in spatele Parcului "Romanescu"), strada Craiovesti, strada Maria Tanase (circulatia infernala), aleea Elena Teodorini (reabilitare si utilitati).
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
Vicepremierul a dat exemplul lucrarii de amenajare a unui drum forestier din Caras-Severin, dar a facut referire si la judetul Constanta, unde lucrarile de reabilitare la statia de epurare Constanta-Nord sunt finalizate in proportie de 92%, iar intarzierile sunt cauzate de problemele financiare ale consortiului, in timp ce la Teleorman sistemul integrat de management al deseurilor are termen de finalizare 31 iulie 2009, dar lucrarea este executata in proportie de 52%.
Datoria primariei reprezinta contravaloarea lucrarilor de reabilitare pe care Ecoterm le-a efectuat la cei 3. 744 mp din drumul comunal nr.
Ministrul transporturilor a tinut sa precizeze ca lucrarile de reabilitare a tronsonului vor fi intrerupte pe o perioada mai lunga:
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotarare privind transmiterea imobilului "Pasaj rutier Filimon Sarbu", cunoscut si sub denumirea de Podul IPMC, din domeniul public al municipiului Constanta si administrarea Consiliului Local Municipal Constanta in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, precum si incadrarea acestuia in categoria functionala a drumurilor nationale, in vederea realizarii, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, a lucrarilor de reabilitare a pasajului rutier.
Acesta a stat plictisit toata sedinta, insa brusc a inceput sa ii ceara socoteala colegului sau de alianta, recomandandu-i sa infiinteze o camera unde oricine sa poata studia actele legate de licitatia si lucrarile de reabilitare la DJ 661, Tantareni - Targu Carbunesti - Sacelu - Crasna:
google-analytics.com